Goodscan

 It’s about you

Bel de tolkentelefoon
088 2555220

Ga je aan de slag met de trainingen van GoodHabitz? Dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Daarom bieden we je de GoodScan gratis aan. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe jij het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf zijn geschreven.

Ongeveer twaalf minuten heb je nodig om de GoodScan te doen. In zes rondes worden drie en zeventig vragen en stellingen op je afgevuurd, waarna je vier zaken over jezelf te weten komt:

  1. De manier waarop je jezelf graag wilt ontwikkelen
  2. Je persoonlijkheidskenmerken
  3. Je groeikans op de GoodHabitz-trainingsgebieden
  4. De trainingen waarmee jij een mooie match hebt

Hoe werkt de GoodScan?
 De GoodScan gebruikt je antwoorden om via een gevalideerd algoritme en een wegingsmatrix jouw persoonlijke uitslag te genereren. Deze is gebaseerd op het competentiemodel Great Eight en het psychologische model Big Five, die beide worden afgestemd op de acht trainingsgebieden van GoodHabitz én op iedere afzonderlijke training. Op dit moment bieden we nog niet alle trainingen aan op het platform. We kijken maandelijks in welke gebieden jullie het meest geïnteresseerd zijn en passen ons aanbod hierop aan. Heb je toch behoefte aan een specifieke training? Laat het ons dan weten via talentacademy@globaltalk.nl