Nieuw: de Global Talk Talent Academy

 It’s about you

Bel de tolkentelefoon
088 2555220

Bij een nieuwe naam hoort een feestje.

En we vieren dat graag samen met jou. Dit doen we door de lancering van de Global Talk Talent Academy!

GoodHabitz

Je kent de Talent Academy al als aanbieder van vakgerichte trainingen. Met de Global Talk Academy krijg je de kans om je op totaal andere gebieden te richten. Vanaf nu vind je onder het tabblad ‘It’s about me‘ een maandelijks wisselend aanbod van inspirerende trainingen van GoodHabitz. Met deze e-learnings leer je alles wat je altijd al wilde leren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Goodscan

Ga je aan de slag met de trainingen van GoodHabitz? Dan kom je direct voor een interessante uitdaging te staan. Want waar begin je? Daarom bieden we je de GoodScan gratis aan. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe jij het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf zijn geschreven.

Ongeveer twaalf minuten heb je nodig om de GoodScan te doen. In zes rondes worden drie en zeventig vragen en stellingen op je afgevuurd, waarna je vier zaken over jezelf te weten komt:

  1. De manier waarop je jezelf graag wilt ontwikkelen
  2. Je persoonlijkheidskenmerken
  3. Je groeikans op de GoodHabitz-trainingsgebieden
  4. De trainingen waarmee jij een mooie match hebt

Hoe werkt de GoodScan?

 De GoodScan gebruikt je antwoorden om via een gevalideerd algoritme en een wegingsmatrix jouw persoonlijke uitslag te genereren. Deze is gebaseerd op het competentiemodel Great Eight en het psychologische model Big Five, die beide worden afgestemd op de acht trainingsgebieden van GoodHabitz én op iedere afzonderlijke training. Op dit moment bieden we nog niet alle trainingen aan op het platform. We kijken maandelijks in welke gebieden jullie het meest geïnteresseerd zijn en passen ons aanbod hierop aan. Heb je toch behoefte aan een specifieke training? Laat het ons dan weten via talentacademy@globaltalk.nl

Cadeau voor jou

Als welkomstcadeau bij de Global Talk Talent Academy geven we je drie gratis GoodHabitz e-learnings. De volgende e-learnings van GoodHabitz krijg je voor een vergoeding van 2,49 per training.  Je vindt deze op het tablad “It’s about me” op www.talentacademy.nl

Wat staat er nog meer op het programma?

Naast het mooie e-learning aanbod van GoodHabbitz hebben we de komende periode een aantal interessante trainingen gepland:

02 juni: Webinar Psychiatrische behandeling van anderstaligen: de invloed van cultuur

11 juni: Webinar Arabische regionalismen

Door PEOC worden in juni en juli vier meerdaagse trainingen verzorgd. In verband met de RIVM-richtlijnen kunnen er maximaal zeven cursisten per groep  deelnemen.  Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, wees er snel bij. We bieden deze plekken  numet een korting van 20% aan. Gebruik hiervoor de onderstaande kortingscodes!

06, 07 & 13 juni Interceptietolk; kortingscode: ICJU

20 & 21 juni: Verdovende Middelen; kortingscode VMJU

27 & 28 juni: Cybercrime; kortingscode CCJU

04 & 05 juli: Verhoortolk; kortingscode VHJU